Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bu ne aptalca seçim?..

Olimpiyat, atletizmdir bir defa.. Tartışılmaz.. Sonra müthiş heyecanı, müthiş görkemi ile yüzme.. Üçüncü olarak, sporların en estetiği, seyri en güzeli Jimnastik.. Hele de kadın jimnastiği..
Salı akşam üzeri, harikulade saatler geçirdik, Eurosport başında.. Kadın takım finallerinde Amerika, Rusya, Romanya, Çin, Japonya, İtalya, Kanada, İngiltere nasıl müthiş, ayni zamanda göz yaşları içinde nasıl duygusal bir yarışma yaptılar, konulu film olur..
Bu halkın vergileri ile Londra sefası yapan TRT, bu dünya güzeli Olimpik Yarışmayı ülkemiz insanlarından kaçırdı.. Ayni saatlerde Brezilya- İngiltere erkek basketbol maçını yayınladı.
Brezilya- İngiltere, dünya basketbolunda olmayan bir maç.. Türkiye- Suriye beyzbol maçı neyse o.. Üstelik hani biz de orda oluruz, bizim gurubumuz olur da neyse.. O da yok..
O zaman bu "Aptalca", altını çizerek yazıyorum, "Aptalca" adeta TRT'yi sabote edercesine seçimi kim yaptı?. Yüzme'den sonra, jimnastik de nasıl çöpe atıldı?.
TRT Genel Müdürü muhterem zat, bu soruyu da sormayacak mı?.
Aklıma dahi getirmek istemediğim bir ikinci ihtimal var.. Korkunç.. O ihtimali yazmak için, Artistik Jimnastik Kadınlar Alet Finallerini bekleyeceğim. Onu da vermezse TRT, o zaman iş aptallığı geçer, çok başka mecralara dökülür..
O zaman da ben, TRT Genel Müdürüne öyle bir sorarım ki yer yerinden oynar!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA