Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Eurovision!..

Efendim, Eurovision'a katılalım mı, katılmayalım mı?.. Tabii katılalım.. Bir defa, yılda bir de olsa, canlı yayınlanan hoş bir müzik şovu.. TRT kendi yapmaya kalksa böyle bir şovu kaç milyona mal eder?. Böyle bir şovdan ekranları ve seyirciyi niye mahrum edelim?. Eee.. Biz de katılırsak, şovda, bir de heyecan oluyor, kim ne dedi kodu yaparsa yapsın.. Haber oluyor, magazin oluyor.. Oluyor da oluyor..
Kazanırsak, kim ne derse desin, hele bizi içine almayan Avrupa'ya iyi bir reklam tokatı oluyor.. Haa.. İlle de geçerli bir fayda istiyorsak, TRT tarafından tayin yerine, en baştaki Türkiye elemeleri sistemine dönmeliyiz..
O ilk yarışmalarda ne besteciler, ne yorumcular çıkmıştı, isimsiz gençler arasından.. Bugünkü "Git falanca" usulü, zaten bildiğimiz o falanca dışında kimseye yaramıyor..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA