Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Tebrikler Kılıç!..

Spor Bakanı Suat Kılıç'ı yürekten kutlarım.. Turgay Demirel'i Basketbol Federasyonu Başkanlığı'na dört yıl için yeniden atadı..
Bakmayın, o seçim meçim adı verilen orta oyununa.. Ali Doğan bu oyuna alet oldu o kadar.. Arkasında basketbolun dört büyüğü, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Efes Pilsen olduğu halde hezimete uğradı. Uğrayacağı belliydi. Seçim günü sabahı çıkan Foto Maç'taki yazımın başlığıydı, "Turgay kazandı!.."
Ali Doğan, o göstermelik kurultayı terk etmeliydi.
"Burada Özerk Federasyon seçiyorsak, devletin ne işi var" diyen Aziz Yıldırım, Galatasaray, Beşiktaş ve Efes'i de yanına alıp, salondan ayrılmalıydı, tezgâha gelmemek için..
Geldiler. Bile bile ladese geldiler. Suat Kılıç'ın sevgili Turgay ağbisini ataması oyununa alet oldular.
Sayın bakan,
Sakın ola açıklama, maçıklama diye bir şeyler söyleme bana.. Dinlemem.. Zat-ı aliniz, benim kırk kez sorduğum soruyu dinlediniz mi?. Cevap verecek cesareti kendinizde buldunuz mu?. Tüm belgeler elinizdeyken bu ölüm sessizliği nedendir?.
Önce soruma yanıt verin.. Ötesini sonra konuşuruz..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA