Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Düş Bahçeleri'ne destek!..

Salonda divana uzanmış gazetelerimi okuyorum.. Birden kulağıma, Sezen'in beni her dinleyişte büyüleyen şarkısı takıldı..
"A benim dilsiz dillerim, a benim sessiz ellerim
Yakala saçından tut hayatı, çevir yüzüne öp öp!.."
Başımı kaldırdım. Ekranda "kamu spotu" denen minik filmlerden biri..
Engellilere destek için yapılmış.. Bir ara gözüme Serdar Bilgili takıldı, filmdeki kalabalığın arasına karışmış.. Harika fotoğraflarla bu kampanyayı yıllar önce o başlatmıştı aslında.. Filmi de o çekmiş olmalı..
Enfes görüntüler ve muhteşem müzik.. Aldı beni yılların öncesine, Rumeli Hisarı konserlerine götürdü. Müjdat'ın (Gezen) kızıydı galiba.. Arkadan vokalistler arasından gelir ve bu şarkıyı, elleriyle, dilsiz alfabesiyle de anlatarak söylerdi ve nasıl alkış alırdı finalde.. (Ne oldu o kız, acaba?..)
Sezen'in en güzel şarkılarındandır, Düş Bahçeleri... Filmde kendi yorumlamış. Doyamadım.. Biterken ekrana "Destek yazın 5633'e yollayın" yazısı geldi.. Sarıldım cebe.. Kaç kez yazdım bilmem.. TESYEV'e ( Türkiye Engelliler Spor ve Yardım Vakfı) beşer lira yolladım, her defasında..
Haydi siz de çıkarın cebinizi.. "5633" e "Destek" yazıp yollayın..
Sezen'in Düş Bahçeleri'ne..
Hadi.. Hemen.. Tweet yollamaktan çok daha yararlı bir iş yapın, bir defacık..
Beş liradan ne mi olur?.
Damlaya damlaya!..

***

Güzelliklerden söz ederken..
Bayramınız da, kutlu, mutlu olsun!.. Hep beraber nice güzel günlere..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA