Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Geçen hafta!..

Hafta sonunda gene kilolar dolusu gazete ve ekleri elimden geçti. Aklımda kalan bir enfes yazı, bir de mutlak okunması gereken, çok ilginç bir söyleşi var.
Yazı, Radikal'de, Cüneyt Özdemir imzalı.. "Eğlencesini yitiren ülke.."
The Economist son sayısında "Türkiye daha zengin ama daha az eğlenceli ülke" yazmıştı ya..Cüneyt harika bir iş yapmış.. Londra'da tek kelime İngilizce konuşmadan, tamamen Türkçe yaşayan semte gitmiş. İngiltere'de yaşayan 400 bine yakın Türk'ün içine.. Önüne gelene sormuş.. "Sorunları ne, hoşlarına giden ne?.."
Aradığı "Türkiye AB'ye girerse ne oluruz?." AB içinde yaşayan Türklere bakıp benzetme yapacak.. Bu yazıyı herkes kesip saklamalı..
Defne Samyeli, sözlü medya yıldızıydı. Şimdi yazılı medyaya geçmiş. İlk işi Milliyet ekinde yayınlanan söyleşisi..
Kendisi gibi Türkiye Güzeli, Hollanda'ya göçen Özlem Kaymaz'la konuşmuş.. Özlem, engelli oğlu ile yaşamını anlatmış ona.. Konu ilginç. Sorular özenle seçilmiş. Yanıtlar insanın içini titretir. Defne'yi de, Özlem'i de kutlarım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA