Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Albümle orman..

Medıkıl Musical diye bir gurup.. Müzik gurubu tabii. "Bu bir aşk hikayesi" diye bir albüm yapmışlar.. İzmir şefimiz Ünal Ersözlü aradı da ordan haberim oldu.
Medikıl Musical'in üyeleri tahmin ettiğiniz gibi tıp dünyasından.. Radyolog Dr. İnanç Çağlayan, Çocuk Doktoru Figen Akdenizoğlu Can..
Gurup Ege Orman Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Narin ve Genel Müdür Metin Gençol'la bir protokol yapmışlar.
Erol Narin özetledi protokolü.. "Satılan her cd için Ege Orman Vakfı bir fidan dikecek. Bu anlamlı proje ile doğaya katkılarından dolayı Medikıl Musical Gurubu'na teşekkür ederiz."
Dr. Çağlayan da, yeşile tutkun insanlar olarak doğaya da katkıda bulunmak istediklerini söylüyor. Gurup müzikal macerasına 2000'li yılların başında girişmiş.
"Aşkı anlatan albümümüz, Ege Bölgesi'nin coğrafi, iklimsel ve sosyolojik özellikleri ile iç içe geçmiş lirik bir hikaye" diyor. "İçinde pek çok şiir ve müzik var. Her müzik, bu hikayenin bir parçası!.."
Albümü alırsanız, sadece hikayeyi dinlemekle kalmayacak, Ege'ye de bir ağaç dikeceksiniz..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA