Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ağız tadı yerleri..

Çoktandır yemek yediğim yerler üzerine yazmıyorum.. Bir, yazanlar o kadar çoğaldı ki, ihtiyaç var mı hala bilmem.. İkincisi.. Bir ders aldım.. Bir yere gidiyorum. Harika.. Oturup yazıyorum. Bir daha gidiyorum sonra.. Felaket.. Beni okuyup gidenler bana sövüyorlardır, haklı olarak..
Karar verdim, artık birkaç defa gidip emin olmadan sizlere tavsiyede bulunmayacağım.. Önce yeni tanıdığım bir yer..
Erenköy'de de varmış, ama benim defalarca gittiğim ve her defasında bayıldığım Ataşehir Palladium'da.. Bistro 33!..
Çok zengin bir mutfak.. Ağırlık İtalyan ama her lezzet var, bana sorarsanız.. Bir kusuru var.. Porsiyonlar Teksas.. Bir porsiyonla iki kovboy rahat doyar. Her defasında yanımızda doggy bagle ayrıldık.. Tatlılar olağanüstü bakın ve mutlak yer ayırın..
Dekor enfes.. Bir müze güzelliği.. Sandalyelere dahi özenilmiş.. Şimdi yazlık verandası da açıktır, daha da mükemmel.. Servis birinci sınıf..
Yani sırf oraya gitmek için dahi karşıya geçmeye değer..
Kilisli'den benim için kötü haber.. Emirgan'da şube açınca, kilo almaya başlamıştık. Hemen her gün.. Kapandı, kiloma döndüm. Beylikdüzü uzak, ayda birle idare ediyorduk. Mehmet Şahiner kardeşim, Nuruosmaniye'de yeni şube açtı. Kapalı Çarşı kapısının ora.. Hem yöre esnafına, hem turistlere.. Eski bir İstanbul binasını restore ettirmiş. Kat kat Kilis lezzeti.. Gene taşınmaya başlarız artık..
Ve de Kazım Usta.. Celal Doğan Başkanım yollamıştı, Bodrum Yalı Kavak'ta Buhara restorana.. 10 parmakla gidip parmaksız dönmüştük. Kazım Usta İstanbul'a taşındı iyi mi?. Geleneksel Göztepe Et Lokantası var.. İstasyonun tam karşısındaki yolda.. Onun başında şimdi Kazım Buhara usta var ve üç defa gittim. Bodrum lezzeti aynen var. Hele yaz geceleri o bahçe.. Gideceksiniz dostlarınızla o bahçeye.. Kurulacaksınız ve ertesi gün, ıslıkla çalacaksınız..
"Dün Göztepe'nin neşeli bir alemi vardı!.."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA