Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

İstanbul'da güzel günler..

Efendim Ankara'da yaşadığım muhteşem geceyi, Binler Senfonisi'ni tatlı tatlı okuyun diye hafta sonu yazacağım merak etmeyin..
Şimdi acil, İstanbul'un güzellikleri..
İngiltere'de aralıksız 12 yıldır kapalı gişe oynayan ve bu güne kadar 13 milyondan fazla seyirciye ulaşan olağanüstü müzikal "We Will Rock You" 10 gün için İstanbul'da! Gösteriler bugün Ülker Sport Arena'da başlıyor.
Robert De Niro 1996 yılında, Venedik Film Festivali'nde Brian May ve Roger Taylor ile yan yana gelmiş. Ve bu üçlünün sohbetlerinden ortaya bu proje çıkmış. De Niro, May ve Taylor'a, "Queen müzikali" yapmalarını teklif etmiş. Projenin ortaya çıkması tam 5 yıl sürmüş.
14 Mayıs 2001'de başlayan We Will Rock You müzikali 2002 yılında Buckingham Sarayı'nda Kraliçe Elizabeth'in tahta çıkışının 50'nci yılı gecesinde de sahnelenmiş.
Müzikalin 18 şarkısı dünyada bir numara.. Queen gurubunun tüm hit parçaları burda, 1999'da "Bugüne kadar yapılmış en iyi şarkı" seçilen " Bohemian Rhapsody" dahil.
We Will Rock You, günümüzden 300 yıl sonra Iplanet gezegenindeki gençlerin hikâyesini anlatıyor. Sadece kendilerine dinletilen müziğe mecbur bırakılan, tüm hayatları gibi müzikleri de kontrol altında olan gençler, bir gün bir gitar bulurlar. Ve gerçek müzikle tanışırlar. Müzikal Türkçe üstyazılı olarak sahnelenecek.
Haftaiçi 21:00'de, cumartesi günleri 15:00 ve 21:00'de, pazarları ise 14:30 ve 20:00'de..
Bkm: 0212 236 18 18
Biletix: 0216 556 98 00
www.biletix.com

***
6 Mayıs Pazartesi gecesi ise Şişli Kent Kültür Merkezi'nde Ali Kocatepe'nin yıllardır emek verdiği şovu var..
"Nerden geldi bu ilham perileri" diye merak ederiz ya hep, işte o..
Lili Marlen'den Vakit Yok Gemi kalkıyor Artık" a, "Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar"a varıncaya deki yılların eskitemediği 17 şarkının öyküsünü dinleyeceksiniz.
Şarkıları, Aysun ve Ali Kocatepe, özel orkestraları eşliğinde seslendirecekler..
Giriş de serbest. Şişli Belediyesi'nin davetlisisiniz. Kaçırmayın derim ben gene..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA