Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Buğday İçin..

Bu gece Ghetto'da hoş, o kadar da anlamlı bir gece var..
Bir özel konser.. Bulutsuzluk Özlemi'nin efsane solisti Nejat Yavaşoğulları, farklı ses tonuyla hatırı sayılır bir dinleyici kitlesine ulaşan Yasemin Mori; Şehnaz Sam, Sumru Ağıryürüyen ile sıra dışı piyanist Utku Yurttaş, eğlenceli performanslarıyla KeKeÇa (Kendi Kendini Çal) beden perküsyonu ekibi ve bgst dansçıları sahne alacak.
Niye anlamlı peki..
Tüm geliri ekolojik yaşamı destekleme konusunda öncü projeleri hayata geçiren Buğday Derneği'ne gidecek de ondan. Konserin adı da ordan.. "Buğday İçin Söylüyorlar."
Biletleri 30 liraya dukkan.bugday.org adresinden online olarak veya Buğday Derneği ofisinden, Şişli ve Kartal %100 Ekolojik Pazarlardan, Ghetto gişesinden veya yarın gece kapıdan satın alınabilecek.
Doğayla uyumlu bir yaşam için mevcut örneklere destek olan ve modeller oluşturan Buğday Derneği, ekolojik yaşamın yaygınlaşmasına destek vermek isteyen herkesi "Buğday İçin Söylüyorlar" konserine bekliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA