Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

UEFA bombası üzerine çeşitlemeler..

"Türk futbolunun kara günü" diye kapkara bir birinci sayfa yapmış,
HaberTürk Spor..
Fatih Altaylı kardeşim bu sayfayı onaylıyor mu?.
İki kulüp, "Türk futbolu" mu demek oluyor?.
Onlar ceza alırlarsa yerlerini başka Türk Kulüpleri alacak.. O takımlar, onun bunun çocuğu mu?.
Onlar Türk değiller mi?.
Türkiye'ye ceza yok. Milli takıma ceza yok.. Niye Türk futbolunun kara günü, Fatih!.
Yarın Yargıtay cezaları onaylarsa, bu defa "Kapkara" mı olacak günümüz?.

***

Emre Aköz'ün (Ki Fenerbahçelidir) dünkü yazısı müthiş.. Okumayan kalmasın..
Aziz Yıldırım "Aziz Yıldırımcı değil de Fenerbahçeli olsaydı, ya da Fenerbahçe Kongresi, Aziz fanatizmiyle değil, Fenerbahçe ruhuyla oy kullansaydı keşke" diyor..
Aziz Yıldırım gerçek bir Fenerli olsa, 3 Temmuz günü "Şaibeli biri bu ülkenin en köklü, en ünlü, en yaygın ve en saygın kulüplerinden Fenerbahçe'nin başkanlık makamında oturamaz. O yüce makama gölge düşürülemez. Tertemiz olduğum kanıtlanana dek görevi bırakıyorum" diyebilseydi..
Ya da bu ihtiraslı, bu "Ben Fenerbahçeyim" diyen adama, Fenerbahçe Kongresi "O kadar uzun boylu değil.. Temizlen de gel" diyebilseydi, bugün Fenerbahçe'yi UEFA'da zaten itham altında olanlar değil, tertemiz yöneticiler savunur, sonuç da başka olabilirdi.

***
Beşiktaş'a ceza verilmesinde "Kulübün sabıkalı oluşu" başrol oynamış. Sabıka, UEFA'ya geçen yıl yollanan ve ceza alınmasına sebep olan sahte evraklar..
O evrakların altında kimin imzası var?. Zamanın Beşiktaş, bugünün Türk Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in..
Kim, kimi hangi yüzle savunacak bu durumda..
O da Beşiktaş'ın talihsizliği..
***

Terbiye Özürlü Adam, her zaman yaptığını yaptı.. Karar öncesi kendini ortaya attı. Gazete manşetlerine çıktı. UEFA'daki yakınlarını devreye sokup Fenerbahçe'yi kurtaracaktı.. Hani geçmişte Galatasaray'ı kurtardığı gibi..
Karar olumlu çıksa, zaferi sahiplenecekti. Cezalar gelince, aniden zeytinyağı oldu. "Ben onları uyarmıştım, çok geç kaldılar" deyip sıyrıldı.
Galatasaray camiasından kananlar vardır, bir kez daha hatırlatayım. Neuchatel davasının kazanılmasında Terbiye Özürlü Adamın zerre katkısı yoktur.
Beş kişilik kurul, önce bir prensip kararı almıştı. "Kararı kaça kaç alırsak alalım, sonucu kamuoyuna 'İttifak' diye açıklayalım ki, ardından tartışmalar gelmesin."
Karar, 3'e karşı 2 oyla alındı ve "5-0" diye açıklandı.. Terbiye Özürlü Adamın "Adamım" dediği üye, Galatasaray aleyhine oy kullanan iki kişiden biriydi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA