Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Kasım biletleri, şimdiden..

Dün benim sayfada bir konser ilanı vardı.. Kasım 29'da konser.. İlanda "Acele edin" diyordu ve haklı diyordu.. Andre Rieu konserine gitmek için gerçekten acele etmeniz gerek..
Son yılların en müthiş fenomeni adam.. Yaz aylarında kent meydanlarında verdiği konserlere onbinlerce insan katılıyor, dünyanın her yanında.. CD'leri, DVD'leri kapış kapış.. 35 milyon satmış bugüne dek..
Aslında bir klasik müzik orkestrası.. Ama öyle bir repertuarla öyle konserler veriyor ki, o güya asık suratlı bilinen klasik müzik, dünyanın en büyük eğlencesi oluyor.. Rieu, turneler yapıyor.. Turizm şirketleri onun ardından turlar düzenliyor, meraklılarını ülke ülke taşımak için..
Yani acele etmenizde gerçekten fayda var..
Rieu kasımda.. Peki yaz geceleri..
Kuruçeşme'deki dünya güzeli sahil, Arena bu yıl yok.. BKM konserleri mecburen Açık Hava'ya taşındı.. Başladı.. Turkcell destekliyor gene.. Teşekkür..
Cuma akşamı Mustafa Ceceli var. Cumartesi, Zülfü Livaneli, İstanbul'u bir daha sallayacak..
Yıllardır sönmeyen, dünya üzerinde parlamadık ülke bırakmayan Mustafa Erdoğan'ın Anadolu Ateşi Pazar akşamı bizi bir kez daha büyüleyecek..
Haftaya salıya 30 kişilik dans ve davul ekibi Kabile Grubu Ebru Gündeş var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA