Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Sanata destek

Uluslararası sanatçı, Arp Sanatı Derneği Kurucusu, sevgili dost Şirin Pancaroğlu'ndan bir not aldım.. Size aktarmak beni mutlu ediyor..
"2009'da uçak kazasında kaybettiğimiz arkadaşımız Ceren Necipoğlu adına bu yıl burs vermeye başladık, inşallah her yıl geliştirerek vermeye devam edeceğiz. Bursun ilginç bir de öyküsü var.
Londra Belediye Başkanının eşi bu mart ayındaki Türkiye ziyaretinde bir müzik Sivil Toplum Kurumu olarak derneğimizi seçmişti. Onun bağışıyla bu burs projesini başlattık. Burslarımızı sevgili Ceren Necipoğlu'nun adına veriyoruz. İsviçre'de çok önemli bir yaz eğitim programı ile işbirliği yapıyoruz.
Geçtiğimiz günlerde jüri önünde seçmelerimizi yaptık ve iki genç arpist (Emel Çelik ve Güneş Hızlılar) bu yaz İsviçre'de International Harp Academy 'Harpmasters' a katılmaya hak kazandılar. Şu sıkıntılı günlerde böyle güzel bir işe imza atmak bize moral verdi."
Dernek hakkında bilgi almak, Burs projesine sanatçı olarak katılmaz, ya da destek olmak istiyorsanız, tıklamanız gereken adres.. http://www.arpsanatidernegi.com

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA