Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Cüneyt Ağabey'e..

Bize "Atletizmin Dört Atlısı" derlerdi.. Mahşerin Dört Atlısı'ndan mülhem.. Cüneyt Ağabey (Koryürek), Kenan (Onuk), Nuyan Ağabey (Koryürek) ve ben..
Hemen her Olimpiyatta, her Dünya Şampiyonasında yan yana oturduk, 1983 Helsinki'den, 2003 Paris'e kadar..
Paris'ten sonra ben tribünlerden çekildim. Ardından Kenan'ı erken yitirdik. Sonra Cüneyt Ağabey bir trafik cinayetine kurban gitti. Nuyan Ağabey de benim gibi ekrana döndü. Kışları yaşadığı Miami'den döndü geçen hafta ve salı toplantımıza elinde bir minik kağıtla geldi. Cüneyt Ağabey'e bir mektup yazmış. İşte o satırlar..

***

Sevgili Cüneyt,
Kenan Onuk ile birlikte 7 kat gökten Moskava'daki dünya atletizm şampiyonasını mutlaka seyrediyorsunuzdur, ama gene de ben sana yazmaktan kendimi alamadım.
Senin ilgi odağına baktığımızda, değişen bir şey göremedik. 100 metre finalinde Bolt'un 9.77'lik birinciliğinin haricinde tek değişiklik finalde, 3 başka Jamaikali atletin bulunuşu oldu.
Asafa Powell ile Johan Blake yoktular ama sprinter fabrikası Jamaika imalata devam etmiş. İki yeni mamulü Moskava'ya yollamış. 200 metre yarışında hangileri final koşacak? Şimdilik tek merakımız bu.
Ama 4x100'de gene sarılı yeşilli Jamaika forması, her atletizm sevdalısının favorisi.
İkinizi de çok özledik..
Hıncal ile anılar avutuyor, bizi..
Nuyan Yiğit.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA