Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Gazete gibi gazete..

Kendi gazeteme bayıldım dün sabah.. Manşet "Gözleri açıldı, dünyası şaştı" diye bir Esra Tüzün haberi.. 19 yıl sonra gözleri açılan bir adamın öyküsü.. 34 yaşında giden gözleri, 53 yaşında dönünce, dünyayı nasıl bulmuş Mehmet Can, onu anlatmış Esra.. Yazı işleri de manşet yapmış, son günlerin, ayların, hatta yılların siyasete boğulmuşluğu içinde..
Yani "Öğğ" diyorduk artık siyasetten.. Ayni insanların fotoğraflarını bin kere görmekten. Bir gün önce, nerdeyse 24 saat canlı izlediğimiz konuşmaları bu defa yazılı okumaktan..
"Yeni bir şey.. Yeni bir şey" diyordu içimiz ya, hep.. Bizimkiler yapmış sonunda işte..
Orta sayfaya geldim ki, hem de tam sayfa, son yılların en güzel spor haberi ve analizi.. "Sıska bir Galli çocuğa 100 milyon Euro." Dikkat buyurun spor sayfası değil, gazetenin en okunan iç sayfası..
"Bir spor haberi nasıl yazılır" dersi vermiş sanki Dış Haberler servisimiz..
"Dedim.. Dedi" gazeteciliğini çöpe atmak, bir gün evvel televizyonların ezberlettiklerinin resimli tutanaklarını yayınlamanın fark yaratmayacağını öğrenmek değil de, buna cesaret etmek mesele asıl..
Bizimkiler hem de ayni günde harika yapmışlar..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA