Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Su Ada'da rezillik!..

"Galatasaray Adası'nda Fener Havlusu kavgası" demiş Vatan.. Hangi Galatasaray Adası.. Öyle bir ada kaldı mı?.
Özhan Canaydın, Mehmet Koçaslan'a peşkeş çekti, Galatasaray Adası'nı.. İnan Kıraç'ın emri ile Ünal Aysal peşkeşi uzattı.
Kadir Topbaş ses çıkarmayınca kaçak inşaat ve ilavelerle aslının beş misli büyüdü ada.. Denizden kazanılan toprak anayasa gereği halkındır. Bu kaçak alan ise Koçaslan'ın oldu. Boğaz öngörünüm bölgesine izinsiz çivi çakılmazken, bu adaya yığınla da kaçak inşaat yapıldı.
Adı da "Su Ada" ya çevrildi.
Şimdi bu adaya bir kadın gelmiş güneşlenmeye.. Şezlonguna da bir Fenerbahçe avlusu sermiş. Koçaslan'ın güvenlikçileri havluyu gasp etmişler. Gasp en ağır suçlardandır. Nitekim savcı 7 yıl istemiş. Zorbalar bir de "Gidin buradan. Fenerbahçeli istemiyoruz" diye bağırmışlar artık adı bile Galatasaray olmayan ada için. Kadın tartaklanmış.
Şimdi, İnan Kıraç'ın emriyle, Koçaslan'ın biten sözleşmesine rağmen adada kalmasına izin veren, bu yüzden de "Sözleşme uzatılmasın" diye bas bas bağıran Adnan Öztürk'ü yönetimden atmak uğruna, olağanüstü kongreye giden Ünal Aysal ne diyecek çok ama çok merak ediyorum!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA