Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Fener şampiyon!..

Bu sene Fenerbahçe şampiyon olacak.. Daha altıncı haftada söylüyorum.
Yok canım kehanet falan değil..
İki sebep var görünürde..
Birincisi, son yılların en iyi Fenerbahçesi var sahada..
İkincisi.. Federasyon da öyle istiyor, medya da..
Ankara'daki maçta, tarihin en kötü hakem uygulamalarından birini izledik. Saraçoğlu Stadı'nda hakemin Fener lehine yorumlarına yıllardır alışmıştık, ama deplasmandaki Fenerbahçe'nin en iyi oyuncusu olarak sahaya çıkan ve alenen ve resmen skoru değiştiren bir hakemi ilk defa gördüm.. Bu ne cesarettir?.
Adamın hakemliği biter, federasyondan ve Merkez Hakem Komitesi'nden işaret almasa..
Ve de medya.. Başta yayıncı kuruluşumuz medya.. Tersi olsaydı ayni maçta, bugün o hakemin lisansı iptal edilmişti. Bizde hatta Ahmet Çakar "En iyisi hakemdi" diye yazdı.. Başına "Fenerbahçe'nin.." sözcüğünü koysa tamam da..
Tüm spikerleriyle Fener televizyonundan daha koyu Fenerli yayın yapan LigTV, Erman Toroğlu'nun baskılar sonucu kovulması ile yola gelmiş.. Nasıl eyyamcı bir Marcus Merk.. Nasıl hakem savunucusu..
Yani, ben bu kadar kıvırmayı Pele'de, Maradona'da görmedim.. Fenerli dostum Şansal bile dayanamıyor Merk'e, anlayın gerisini..
Adını ilk defa duyduğum bu hakem, İstanbul'da yaşarmış meğer..
İstanbul takımlarının, yani Fener'in maçlarına rahat verilsin diye, Kırklareli'nden ikamet çıkarmışlar..
Erman Hoca'nın iddiası..
Fenerbahçe'yi ilk kutlayan ben olayım da, mayıs ayında spor sayfamız kupür bassın, "Haber Sabah'ta okunur" diye.. Çok seviyorlar, kendileri övmeyi ya..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA