Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

En günahsız, Mancini!..

MancInI, Galatasaray'ın halinden en az sorumlu adam.. Akhisar yenilgisini ona yüklemek, en başta Hamza Hamzaoğlu'na ve onun yarattığı takıma haksızlık olur. İkincisi.. Mancini daha dün gelmiş. Takımla yaptığı antrenman sayısı üç. Ceza ve sakatlıklar öyle üst üste gelmiş ki, sahaya çıkaracak 18 kişi bulamamış, "Koca" Galatasaray. Beş yedekle 16 kişi olabilmiş ancak..
Sahada bir de "Galatasaray puan almasın" diye adeta çırpınan hakem var. Ne yapsın adam?.
Mancini ancak kenar hatalarıyla eleştirilebilir. Kadro bu kadar eksikken, takımın en hırslı ve en koşan adamı Sabri'yi kenara alması bir.. Takımı katleden Sneijder'i 90 dakika oyunda tutması iki.. Umut'u çok geç oyuna alması üç, mesela..
Suçlu, Sneijder adlı takım katilini Fatih Terim'in itirazına rağmen transfer ederken, hocanın istediklerini inatla almayan, Terim'i uzaklaştırmak için tertip üzerine tertip kuran, kovduktan sonra, kabağın başında patlayacağını dehşet içinde görünce, bu defa kovduğu adamı bir de itibarsızlaştırmak için, iki kişi arasında geçen telefon mesajlarını kapı kullarına sızdırıp televizyonlarda yayınlatacak kadar alçalan Ünal Aysal'dır. Böyle birisinin Galatasaray'ın başında olması da, Galatasaray Kongresi'nin ayıbıdır.
Ünal Aysal'ı bu hallere düşüren tertipçi ise, fotoğrafa dikkat edin, Terim kovulur kovulmaz, maç otobüsünde onun yerine oturup, Mancini'yi arka sıraya iterek, tüm bu tezgahların niçin kurulduğunun, bir de sıkılmadan resmini çektiren Bülent Tulun'dur.
Gazanız mübarek olsun, Aysal ve Tulun efendiler.
"Aman dördüncü yıldızı takmasın, yoksa iyice efsane olur" diye Terim'i kovma uğruna Galatasaray'ı bu hallere düşürdünüz.
Sizler de sakın gaflet uykunuzdan uyanmayın, Galatasaray Kongre üyeleri!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA