Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Sövenlere teşekkür!..

2011 10 Kasımında Anıtkabir'i ziyarete 100 bin kişi gitmişti. 2013, 10 Kasımında bu rakam onbir defa katlanmış, 1 milyon 100 bin olmuş..
Genelkurmay açıkladı..
Açıklamasa da tahmin ediyorduk zaten.. Ankara'da oto yollar bile kilit olmuştu, Anıtkabir için sıraya girenlerden.. Sabahın köründe başlamış, gece yarılarına kadar devam etmişti kuyruklar..
Niye coştu bu Atatürk sevgisi?.
Niye insanlar Atatürk sevgilerini dışa vurmak için, bunca sıkıntıya katlandılar?. Kime borçluyuz, iki yılda 10 misli patlamayı?.
Sakın aklınıza, Atatürkçüleri, mesela Atatürkçü Düşünce Derneği'ni falan getirmeyin.. Öyle olsa, 2011, 100 binde kalmazdı..
Niye 2013, Bir milyon 100 bin.. O ilave "Bir milyon"un kaynağı ne?.
Söyleyeyim..
Atatürk'e sövenler..
Atatürk'le yatıp, Atatürk'le kalkarak, sabah duydukları horoz sesini bile Atatürk'e bağlamayı beceren ve Atatürk'le dalga geçme fırsatı yaratan müthiş (!) zekalar..
Öylesine saldırdılar, öylesine dillerine doladılar, öyle akla hayale gelmez hakaretler, aşağılamalar yaptılar ki, insanlar, en sakin, en politikadan uzak insanlar bile öfkelendiler..
Çıldırdılar adeta.. "Ulan nankör!.. Atatürk olmasa, sen bugün bu köşelere kurulabilir, bu ülkeyi kurana sövecek kadar özgür olabilir miydin" dediler..
Ve 10 Kasım'da bayrağını kapan Anıtkabir'e koştu..
Sadece Anıtkabir mi?.
İstanbul'da Dolmabahçe..
İzmir'de Cumhuriyet Meydanı..
Hangi kentte, kasabada, köyde, Atatürk nerde anılıyorsa orda, milyonlar toplandı bu 10 Kasımda..
Yaşayın arkadaşlar.. Var gücünüzle sövmeye devam edin.. Edin ki, gelecek yıl, 10 milyon yollara düşsün..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA