Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Mancini'ni al da git!..

Real Madrid, as oyuncularını kenarda bırakıp, "B Takımı" hüviyetinde bir 11'le sahaya çıkmış ama 11 kişi bile kalamamış. Takımdaki en tecrübeli adam Kaptan Ramos daha 25'inci dakikada oyundan atılmış. Real 10 kişi.. Devre 1-1 sona ermiş..
"Şimdi soyunma odasında Mancini duruma el koyacak ve hem takımda, en oyun düzeninde yapacağı değişikliklerle maça ağırlığını koyacak ve Galatasaray bu maçı kazanacak" diyoruz, ekran başında toplanmış yığınla Galatasaraylı..
Aaa.. İkinci yarı başlıyor. Mancini rakibin 10 kişi kalmasına aldırış bile etmemiş.. Burak, Riera ve Sneijder hala kenarda.. Ayni 11.. Üstelik ilk yarıdaki hücum presten de vazgeçilmiş.. Galatasaray, rakip topu kapınca hızla geriye koşan, topu aldığı zaman da kendi yarı sahasında kaleciye kadar gidip gelen paslarla oyunu öldüren pısırık, korkak, rezil futbola dönmüş..
"Bu ne" dedik, şaşkınlık içinde.. Yanıtı ertesi gün gazetemde okudum..
Amrabat "Mancini, devre arasında bize, rakibi kendi sahamızda beklememizi söyledi" demiş..
Mancini tercümansız anlasın diye "Codardo Mancini" diye başlık atmıştım yazıma, geçen ay.. "Korkak Mancini" yani.. Az yazmışım "Ödlek" demem lazımmış.. Okurlardan biri, İtalyancasını yollarsa, öyle yazarım..
Bu mudur, Ünal Aysal'ın Galatasaray Çiftliğine getirdiği kahya?..,
Real'in üstelik 10 kişilik B takımından, bu rezil futbolla dört yiyen adama "Hoca" demek mümkün mü?.
Drogba'nın feci halini gördünüz. Sezon başından beri topa vurmayan Bruma ile Amrabat doğal olarak dökülüyor. Üç gün önce Sivas maçında takımın en iyisi Aydın Madrid'e bile getirilmezken, gördüğü aptalca sarı kartlarla takımı 20'nci dakikada 10 kişi bırakan canlı bomba Danny sanki ödül olarak ilk 11'de.. Bu defa da sol bek üstelik. Bunların hiç birine dokunmamış, devre arasında bizim Codardo.. "Geri çekilin" demiş sadece..
Yuh olsun.. Yazıklar olsun!..
Tabii bir korkak daha var.. Maça gelmeye cesaret edemeyen Başkan Ünal Aysal!. Tribün protestosundan korkup, futbolcularını Ultraaslanın önüne yem diye atan ve bir çetenin Florya'yı basıp terör estirmesine izin veren adam.. (Başkan demeye dilim varmıyor inanın..)
Galatasaray Kongresi uyuyor mu?. 300 imza toplayacak, yürekten Galatasaraylı yok mu, bu kulüpte yahu?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA