Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

En "Şen" ses gitti..

Gerçekten hem de nasıl şen bir sesti o, adı gibi..
TRT'ye, sonra HaberTurk'e "TelePazar" yaparken Ünal'la, en sevdiğimiz, en çok davet ettiğimiz sanatçıydı Adnan Şenses.. Tam canlı yayın adamıydı çünkü.. Bir coşar, bir coştururdu ki seyirciyi..
Hele finalde ceketini çıkarıp, pantolon kemerine astıktan sonra, oynayarak söylediği Vardar Ovası'na kimse dayanamaz, herkes piste fırlardı.
Hastanede ziyaretine gittiğimde "Haydi Usta, toparlan çık bakalım da, bir Vardar Ovası yapalım gene" dedim, bir hafta önce..
Halsiz halsiz "Artık söyleyemeyiz be" dedi.. "Artık söyleyemeyiz.. 'Rakı parası' diyen şarkıyı hangi televizyon söyletir bize.."
O halinde şaka yapıyordu ama morali bozuktu. Çıkamayacağını söylüyordu durmadan..
Hastanenin ona psikolojik yardım yapması da gerekiyordu, son günlerini mümkün olan en iyi şekilde geçirmesi için.
Bu aslında ayrı bir eğitim. Terminal kanser hastalarının bakımı için, hem hastanelerin, hem ailelerin eğitimi şart. Bizde pek rastlamadım bugüne dek.
En sevdiğim insanlardan biriydi, Adnan, sanatçılığının ötesinde.. Gözlerinin içi gülen, gözlerinin içiyle gülmeyi bilen ender dostlardan biriydi. Nur içinde yatsın!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA