Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bir kez daha Todes!..

Yani, bu müthiş dans gösterisini ayağımıza kadar gelmişken kaçırmanıza gönlüm razı değil. Bu yüzden bir daha altını çizmek istedim.
Todes'i bilen zaten bilir. Ama onlar da "Ben izledim" demesinler. "Attention", gurubu kuran Alla Duhova'nın yepyeni bir şovu..
Eleştirmenler "Bu şov hayat gibi. Hem ateşli hem durgun.. Bir erkek ve bir kadın arasında bitmeyen tartışma gibi. Sonunda kalpler kırılır ve bir cam gibi parçalanır. Yalnız her tartışmanın bir güzelliği vardır, o da barışma zamanı" diye yazdılar.
Harika kostümler, müthiş ışıklar, müzik ve olağanüstü bir koreografi ile 40 kişilik kadro sahnede.. Todes; break, buz pateni ve balenin karışımı bir koreografi sergiliyor.
Balerinler beyaz kostümleriyle zarif bir şekilde "Kuğu Gölü" nü, erkek dansçılar ise siyah kostümleriyle modern dansı birleştirerek, 17 farklı dansı sunuyorlar.
Michael Jackson, Mariah Carey, Ricky Martin, Boyz ll Men gibi dünyanın en ünlü sanatçıları ile birlikte şovları da olan bu müthiş gurup, bu hafta sonu TİM'de.. Cuma ve cumartesi 21.00, pazar 15.te..
Biletix : 0216 556 98 00
www.biletix.com
TİM: 0212 286 66 86
www.timshowcenter.com

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA