Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

İşte TRT!..

Bunca tartışmadan sonra, TRT'nin biraz daha özenli olacağını düşünmüştüm saf saf..
Çarşamba akşam üzeri, Kış Oyunları'nın en güzel, en izlenen yarışmalarından biri, Artistik Patinaj/ Çiftler vardı ve TRT'nin de "Sözde" Olimpiyat yayınlayan iki kanalı.. TRT HD ve TRT Spor..
Ne yayınladılar bilir misiniz?. 2.5 saat Curling.. Bu lafın ne anlama geldiğini bu ülkede kaç kişi bilir, o ayrı.. Hani Altın Madalya maçı olsa, gene bir derece.. Tercihin o olur. Değil. O bile değil.. 2.5 saat "Olimpiyat" diye Curling yayınlayarak alay etti, Türk milletinin vergileri ile o yayını satın alan, Türk milletinin vergileriyle Soçi'ye tonla eleman gönderen TRT.. Öte yanda müthiş bir müzik, estetik, hüner gösterisi Çiftler Buz Pateni dururken ve TRT'nin bu "Çiftler" lafından rahatsız olduğu iddiaları Soçi dağlarını geçip Kaf dağına varmışken..
Ben saf saf "Bunca kıyamet kopmuşken yayınlamazlık etmezler" diyordum hâlâ.. "Curling bitince, banttan Buz Patenini verirler.."
Bitti ve TRT Spor, Olimpiyat yayınlarını bırakıp Almanya'dan futbola geçti. Kahrolası, lanet olası futbola geçti, kamunun televizyonu Olimpiyatı bırakıp.
Çarşamba günü yapılan beş ayrı Olimpik finalin hiçbirini de yayınlamadı..
Elinde ayakkabı kutusu ile gezmeyi marifet sanan muhalefet liderleri, bundan haberiniz var mı?. Ne yazdığımı anlayabiliyor musunuz?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA