Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Hem suçlu..

Yani inanılacak gibi değil.
Fenerbahçe resmi televizyonu gibi yayın yapan LigTV'den Fenerbahçe şikayetçi oldu, iyi mi?.
Haklılar..
Size ne be, rakip kulübesinin önüne gelip, ana avrat sinkaf diye söven Emre'yi, tribünde daha ağırlarını haykıran Caner'den. Ne gösteriyorsunuz?.
Bu ikisinin nasıl ruh hali içinde olduğunu bilmeyen mi var?.
Kameramanlara "Bu ikisine sakın yönelmeyin" talimatı niye vermiyorsunuz da, Fener'i tehlikeye atıyorsunuz?.
Ya bu ülkede doğru dürüst bir federasyon olsaydı da, Emre ile Caner'i tedbirli ceza heyetine sevk etseydi?.
Ya Kadıköy'de (6222 ve 6259 sayılı ) "Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi Yasası"nı bilen ve uygulayan bir savcı çıksaydı da, hem hakaret, hem seyirciyi tahrik, hem sportmenliğe sığmaz hareketleri ile bu yasayı defalarca ihlal ettikleri belgelenen bu iki futbolcu hakkında dava açsaydı..
Fener yönetimine bakın.. Ana avrat, din iman söven futbolcularına değil, onların görüntülerini yayınlayan (İnanın bilseler yayınlamazlardı.
Aziz Yıldırım'ın görüntülerini yıllardır yayınlayabiliyorlar mı, tribünde, emir aldıklarından beri) televizyona öfke kusuyorlar.
O televizyon onlar için tarafsız yayıncılığın tüm kurallarını yok saydığı halde..
LigTV'nin bu saldırıyı hak ettiğini söylersem, dostlarım bana kızmasın.. Ne yaparlarsa yapsınlar, yaranamayacaklarını anlamışlarsa, ne ala?..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA