Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Tahrik tabii!..

Melo için kıyamet koptu.. Ortada rakip seyirci de yok.. Maç bitmiş, galibiyeti sambayla kutluyor.. Vay efendim hareketi "Geçirme" işaretiymiş.. Ceza heyetine sevk edilsin diye yazmadık, söylemedik laf bırakmadı medyamız.
Ersan Gülüm, Eskişehirspor'a son dakikada gol atınca, hiç Eskişehirli'nin olmadığı sahada taraftarlara koştu diye sarı kart gördü.. Kimi tahrik etti acaba?.
Pazartesi gecesi, baştan sona Trabzonlu ile dolu, yıllardan beri gerilmiş, bu yıl, hele bu hafta özel olarak doldurulmuş, öfkesini başından beri kusan seyirci önünde Fener golü atınca, kalesini terk edip, kulübeye koştu, Volkan. Oradakilere sarıldı mı?..
Hayır..
Yere oturup, kaydı. O kol hareketlerini yaparak öyle kaymak, bu ülkenin işaret argosunda "Köküne kadar geçirdik" anlamı taşır. (Okurlar kusura bakmasın. Zaten kim bakacak ki.. Bu ülkede AMK diye spor gazetesi, Ankara'nın Dikmeni" diye TV dizisi yayınlanırken, ayıp mı kaldı artık..).
Bir gazete, bir tv programı tartıştı mı bu hareketi?.
"Melo'ya ceza" diye yırtınan medyamız, Volkan'ı nasıl görmedi acaba?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA