Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Kral Kupası'nın en kral sahnesi..

Acun gibi, her şeyini TV spor muhabirliğine borçlu bir spor aşığının televizyonunda bile reklam iğrençliğine boğulmuş, reklam arası maç yayınında İspanya Kral Kupası'nı izledik.. Aklımda muhteşem bir sahne kaldı..
İki takımın futbolcuları, hakemler, madalyalarını aldıktan sonra İspanya Kralı Carlos kupayı kaldırdı. Real Kaptanı Casillas geldi, almak için. Ama şeref tribününün önü öyle kalabalıktı ki, kupanın veriliş ve alınışını kimsenin görmesi mümkün değildi.
Kral, İspanya Kralı Juan Carlos işaret etti Casillas'a.. Casillas, şeref tribününü, öndeki tribünden ayıran bordürün üzerine çıktı. 10 santim genişliğinde bir set.. Cambaz olmak gerek üzerinde durmak için.. Krala tepeden bakar duruma gelen Casillas kollarını uzattı. Kral da kupayı.. Casillas o daracık set üzerinde denge kurmaya çalışırken, kupayı da havaya kaldırdı. Unutulmaz sahneyi o anda gördüm işte..
İspanya Kralı 1. Juan Carlos, tepesinde duran Casillas'ın düşmesini önlemek için, bacağına yapıştı..
İspanya Kralı, tepesinde duran futbolcunun bacağına yapıştı, kupasını tribünlere, düşmeden göstersin diye..
Böyle bir sahneyi hayalinizde gördünüz mü?.
"Demokrasi, sandıkta değil, beyinlerde oluşur" lafı başka nasıl kanıtlanır ki?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA