Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

34 A 4336!..

İşte İstanbul'un zavallılığının, boş vermişliğin, rezilliğin bir plakası daha.. aHaber'e "90 a" çekimi için gideceğiz. Barbaros Bulvarı Fulya çıkışında trafik tıkalı.. Dakikalarca bekledik. Nihayet dönerken sebebi gördük. Kaldırım kenarına bir metre yüksekliğinde demir parmaklıklar koymuşlar ki, yayalar yola inip, oradaki fevkalade yoğun trafiği yavaşlatmasın. Yayalara yasak edilen o kavşak içindeki dönüşe üç araba park etmiş ve sağa dönüp Fulya'ya inen şerit iptal olmuş. Dönüş şeridi iptal olunca bizim akış da kilit tabii..
Önde iki sivil araba var.. 34 A 4336 plakalı Trafik Ekip aracı üçüncü araba.. Yani en yasak yere park etmiş iki arabayı anında çektirmesi gereken trafik aracı suçu katmerliyor..
Bu kentte trafik düzelir mi?.
Ama bitmedi. Çekim bitti. Saat 17'nin felaket yoğun trafiği içinde dönüyoruz, Barbaros Bulvarı'ndan yukarı.. O kalabalık trafiğin içinde yayalar yürüyor.. Kaldırımda değil, trafiğin içinde.. Neden?. Tam da pastane önünde üç araba arka arkaya kaldırıma park etmiş, yayaya yer yok da ondan.. İkisi sivil araba.. Üçüncü?.. Bildiniz.. 34 A 4336 gene!.. İçinde kimse yok.. Onlar da pastanede mutlak.. Bir şeyler yiyip içiyorlardır..
Afiyet olsun!.. Fiş aldınız herhalde, dostlar!.
(Yalanlamaya kalkmayın. Fotoğrafını çektirdim, belgem var..)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA