Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Hâkim!..

Uçaklarda en tehlikeli an, iniş ve kalkışlardır. Bu bilimsel gerçeği çocuklar bile bilir. Çünkü iniş ve kalkış sırasında, elektronik oyuncaklarıyla oynamalarına bile izin verilmez. Anneleri ellerinden alır.. Cep telefonlarının işte asıl bu dönemlerde açık olması kesin yasaktır. Açık telefon uçağı tehlikeye sokar, düşüş sebebi olabilir çünkü..
Şimdi bindiği uçak Yeşilköy'e inerken, televizyoncu kardeşimiz İpek Tanrıyar yanında oturan adamın cep telefonu ile konuşmaya başladığını görünce dehşet içinde uyarmış. Adam aldırmamış.. İpek, hostesi çağırıp işaret etmiş. Adam gene konuşmaya devam edince, İpek "Geri zekâlı mısın?. Anlamıyor musun" demiş. Şimdi İpek mahkemede.. Bir yıla kadar hapsi isteniyor, hakaret suçundan..
Neden peki?.
Çünkü yanında oturan, Yargıtay Tetkik Hâkimi imiş. İpek'e "Sen benim kim olduğumu biliyor musun?. Seni sürüm sürüm süründüreceğim. Uçakta bekle, polisler gelip seni alacak" demiş..
Ekleyecek sözünüz var mı?.
Benim yok!.. Ama merakım var.. Türkiye'de "Hâkimler" de var mı?.
Göreceğiz!..
(Tahmin ettiniz.. Günlerce evvel yazıldı. Ama köşeye bir türlü sığamadı bu yazı da..)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA