Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

İşte benim bakanım!..

Aile Bakanı Ayşenur İslam'ı hiç tanımadım. Kimliği, kişiliği hakkında da hiç bir fikrim yoktu, ona hitaben yazarken.. "Amerika'nın Sevgilisi" iken uçurumların dibine, hapislere düşen Marion Jones'u örnek gösterip, "Senem Kuyuoğlu da, büyük bir narkotik tehlikesi ile karşı karşıya gençlerimiz, hatta çocuklarımızın kurtarılması kampanyasında yararlı olabilir, Sayın Bakanım" demiştim. "Şu anda gönüllü tedavi için hastanede.. Ona sahip olun..
O da hastaneden tertemiz olunca, sizin gençlere ve çocuklara özel programlarınızda en etkili gönüllülerden biri olarak çalışsın. Gençlere hangi zirvelerden, hangi uçurumlara nasıl yuvarlandığını anlatsın!."
Haber geldi.. Aile Bakanı, bu ülke ailelerinin bakanı, sorumlusu olduğunu gösteren davranışı anında gerçekleştirmiş. Bakanlık yetkilileri Senem'i yattığı hastanede bulmuşlar. Konuşmuşlar. Bakanlık tedaviye destek olacağını bildirmiş.
Senem de "Hastaneden çıkar çıkmaz benimle ayni duruma düşen tüm gençlerimize elinden geleni yapmaya gönüllü olduğunu" bildirmiş..
Sayın İslam, hele günümüz koşullarında, bu kadar netameli bir konuda yaptığınızın nasıl uygar bir davranış olduğunu ve ne kadar cesaret gerektirdiğini çok iyi biliyorum.
Bu yüzden, gençlerim ve aileleri adına teşekkürümün sınırı yok..
Dilerim bu hareketiniz bu ülkenin tüm "Sorumlu" kişilerine de örnek olur!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA