Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

İş Sanat'ta harika kapanış!.

Ben Rodrigo gecesini tercih edince, ayni saatlerdeki "İş Sanat'ın Sezona Veda Gecesi"ni izlemek, gönüllü müzik yardımcım Can Sayın'a düştü. Ben Rodrigo'yu cumartesi yani tatil yazısı olarak seçtim.. Can'ın yazısına buyrun, şimdi..

***

23 Mayıs cuma aksamı İş Sanat salonunda değildiyseniz çok şey kaçırdınız..
İş Sanat, sezon kapanışını Pink Martini ile yaptı.. Bir müzik şöleniydi adeta. Son çıkardıkları 'Get Happy' albümünün tanıtım turnesindeydiler.
1994 yılında piyanist Thomas Lauderdale tarafından kurulan gruba bir yıl sonra harika sesli solist China Forbes katıldı ve ilk albümleri 'Sympathique' ile dünya çapında tanındılar. O günden bu yana 8 albüm ile başarılarını perçinlediler.
Konser 'Let's Never Stop Falling In Love' ile başladı, yeni albümün isim şarkısı 'Get Happy', sonrasinda klasiklerden 'Je Ne Veux Pas Travailler' ile devam etti. Donte Estas Yolanda' ile hızlandı, hele bizim 'Aşkın Bahardı' ile salon yıkıldı! ve Pink Martini'nin olmazsa olmazı 'Amado Mio ile sona erdi.
Yani konserin normal bölümü sona erdi demek istedim, çünkü sonrasındaki 'Üsküdar'a Giderken' ile başlayan ve 'Brasil ile doruğa ulaşan enfes bis bölümü dakikalarca ayakta alkışlandı.
Gece, tek kelimeyle süperdi. Yine geleceklerine söz vererek sahneden ayrıldılar. Bir daha geldiklerinde kaçırmayın bari!
Bu arada, İş Sanat çalışanları, konser çıkışında bir koridor yaparak aralarından geçen seyircilerine alkışlarla veda etme geleneklerini de sürdürdüler..
cansayintr@yahoo.com

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA