Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Müjde!..

Turkcell, reklam, ve yasadışı kumar oynatan şirketlerden gelen SMS'lerden şikayet eden yazımla yakından ilgilendi. Hemen o gün, en üst düzeyden aradılar. Hafta içinde de ziyaretime gelip müjdeyi verdiler..
Temmuz başından itibaren, Turkcell telefonlarına, istemediğimiz mesajlar gelmeyecek.
Turkcell, kendi numaralarından yollanan istenmeyen mesajlara zaten engel oluyor, ama başka şirketlerden gelenlere bir şey yapamıyormuş. Şikayetler yığılınca, Turkcell Program uzmanları kolları sıvamış ve nerden gelirse gelsin her türlü çöp mesajı engelleyecek bir program üzerinde çalışmaya başlamışlar.
Müjde o işte.. Haziran sonunda çalışmalar bitecek ve temmuz başından itibaren telefonum "Temiz" olacak. Tabii, isteyen herkesinki de..
Bu arada Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) YouTube'a, ulaşımı, Tweetlerin yayılmasını engelleyebiliyor da, Türkiye'de kanunen yasak kumar ve izne bağlı şirketler dışında oynatması yasak bahis şirketlerine nasıl engel olmuyor, ya da olamıyor da bunlar vızır vızır çalışıp milyarlar (Evet milyar dedim) götürüyor, onu da anlayamıyorum.
Bir açıklama da BTK'dan gelir, dilerim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA