Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Kadir açıkladı!..

Kadir Dursun'dan bir e-mail geldi. Aynen şöyle diyor..
"Müzikolog Ersin Antep Bey Radikal'de yazdığı yazısında, Sn; Gürer Aykal'ın Sn; Fazıl Say ve Sn; Menderes Türel arasında arabulucuk yapması konusunda bir fikir sunmuştu. Ardından Gürer Aykal Bey ve siz, beni sevdiğiniz ve festivale verdiğiniz değer neticesinde benim davetim üzerine bu görüşme sürecine katılmak için İstanbul'dan Antalya'ya gelme inceliğini gösterdiniz. Bunun için size ve Gürer Aykal Bey'e ayrıca minnettarım.
Festivalden çekilerek hesabımı verdiğimi düşünüyorum.
Aldığım bu kararın doğruluğuna inanmakla birlikte, benim için artık sonlanmış bu konunun bir daha gündeme gelmemesini temenni ediyorum.
Yıllarca emek verdiğimiz festivalin yaşaması için çözüm önerileri aradığımız bu süreçte yardım istediğim sizi ve Gürer Aykal Beyi üzdüysem çok özür dilerim.
Saygılarımla."
Teşekkürler Kadir, istediğim açıklama buydu.
Hepsini ayrı ayrı çok sevdiğim tarafların daha fazla yıpranmasına ve incinmesine yol açmamak, fırsat aradıklarını bildiğim bazı çirkin polemikçilerin oyunlarına gelmemek için ben de konuyu burada kapatıyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA