Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bunlar mı gelecek peki?.

Soma'dan başlayıp, Şişli'deki asansör kazasına kadar gelirken, iktidar için söylenmedik laf bırakmadık..
Tamam.. Bunları beğenmiyoruz.
Seneye seçim var..
Değiştirelim.. Yerine kim gelecek peki, bakalım mı?.
CHP'de Demokratik(!) Kurultayı kazanan Kılıçdaroğlu'nun göz bebeği Mustafa Sarıgül'ün emirleri ile başkanları atanan belediyelerden ikisi Şişli ve Beşiktaş..
Şişli'de duruma bakın.. İnşaatlar tatil, istirahat günü, saati demeden 24 saat gümbür gümbür çalışıyor.
Vatandaş rahatsız.. Kimi arayacak?.
Oy verip seçtiği belediyesini..
Arıyor da (8 Eylül Hürriyet, Fatih Çekirge). Cevap.. "Biz bakmıyoruz. Valilik bakıyor.."
Yahu o zaman biz seni niye seçtik?. "Tam da belediye işine Ankara'nın atadığı vali bakıyorsa, sandık niye kuruluyor" diye, Belediye Başkanı güm güm bağırmaz, vatandaşın önüne düşüp o inşaatı protesto etmez mi?.
Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü güya.. Yolda görseniz tanır mısınız?. Bugüne dek ağzını açtığını duyanınız oldu mu?. Şişli'yi Sarıgül'ün oğlu Emir yönetiyor, "Başkan Vekili" diye..
Beşiktaş'ta grev yapan sendikalı işçileri, esrarengiz minibüslerle taşınan adamlarına dövdürtmüş, Beşiktaş'ın Sarıgül'ün avukatı sıfatı ile atanan Belediye Başkanı.. Toma, biber gazı değil.
Tam mafya usulü baskın ve saldırı grevci işçiye. Yaptıran da, hani AKP'nin yerine seneye oy vereceğimiz CHP!.. Avukat Başkan "Grevci işçiler, etrafı bilerek kirletiyordu" diye dayak yiyenleri suçlamış bir de..
Hani asansörde de, ölenler suçlu ya!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA