Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

James Bond gibi..

Eski James Bond Pierce Brosnan, tam da James Bondvari bir rolde harikalar yaratmış.. "Hedefteki Adam/ The November Man" den söz ediyorum.
Önce filmin adı..
"November Man" İngiliz dilinde bizdeki "Bastığı yerde ot bitmez" dediğimiz türdekilerden.. Arkasında sadece "Ölüm" bırakan bir ajan.. mış.. Ama bu defa, Kraliçe'nin değil, CIA'in.. Emekli etmiş kendisini.. İsviçre'de dağ kenarında minik bir cafe açmış. Küçük kızı ile birlikte orda sessiz sakin yaşama peşinde..
Ama tüm gençliğini November Man olarak yaşamış bir adamın elini ayağını her şeyden çekmesi mümkün mü?. Çekmek istese bile, onu bırakırlar mı?.
Nitekim eski şefi, gelip onu buluyor ve çok önemli, ülke ve dünya için çok önemli bir işte ona ihtiyaçları olduğunu söylüyor.
İş Moskova'da.. Orada bulup Batı'ya kaçıracağı kişi de, bir ara birlikte çalıştıkları bir Rus kadını.. Bu kadın, November Man'in kızının annesi olunca "Hayır" demesi mümkün mü?
Ama ayni kadının peşinde bir başkası daha var.. November Man'in çırağı, onun yetiştirdiği gözü pek CIA tetikçisi.. O da teşkilatta ama, bir başka şefin emrinde.. Yani CIA, CIA'ya karşı bir yerde..
Olaylar, Usta ile çırağı karşı karşıya getiriyor.
Film, başından sonuna dek güzel.. Başından sonuna dek, iyi çekilmiş, iyi işlenmiş.. Merak ve gerilim dozu hiç düşmüyor. Aksiyon sahneleri dozunda ve iyi..
Sinemanın en yeni, en güzel Bond kızlarından Olga Krylenko da orda.. Daha ne olsun?..
Bu arada..
Kendinizi James Bond olarak test etmek isterseniz eğer..
Filmin sonlarına doğru, bir sahnede bir otomobil, bir çıkmaz sokakta duvara doğru büyük bir hızla gidiyor ve çarpıyor. Eğer James Bond gözlerine sahipseniz, bu sahnede büyük bir yanlış var, onu fark edebilirsiniz..
İyi bakın bakalım!.. Gördüyseniz alkış!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA