Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Pazar Neşesi

Jimmy Fallon "Bu geceki konuğumuz Jerry Lewis" deyince çocuklar gibi heyecanlandım. Çocukluğum aklıma geldi. Ortaokulda iken ağbimle nasıl koşardık, onun Dean Martin'le ikili olup oynadığı "Can Ciğer Kardeşler" filmlerine. Lise, üniversite yıllarım bu müthiş komedyene kahkaha atarak geçti..
Unutulmaz filmlerinden The Nutty Professor /Aşk Hocası'nın 50'inci yılıymış. O yüzden davet etmiş Fallon.
88 yaşında.. Hayli kilo almış. Sokakta görsem tanır mıydım bilmem.. Ama konuşunca.. Sesi.. Mimikleri.. Jestleri ayni Jerry işte.. "Tam 47 yıl sonra Metroya bindim, dün ilk defa New York'a, senin program için gelince" dedi ve anlattı..
"Bir durakta bir genç bindi. Kulağında altın bir küpe.. Kaşında bir tane daha. Deri ceket. Dar blucin pantolon.. Tam günün kılığı ama saçları.. Dimdik ve rengarenk. Sarı, yeşil, kırmızı, mavi.. Şaşkın şaşkın baktığımı farketti, kızdı, bağırdı bana..
'Moruk, sen hayatında sıradışı hiçbir şey yapmadın mı?." 'Yaptım evlat' dedim.. "Yıllar önce bir papağanla seviştim. Sen acaba oğlum musun diye bakıyorum.."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA