Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Hâlâ mı Ünal Aysal!..

Galatasaray maddi, manevi bir kuyunun dibinde..
Kulübü nerdeyse iflas noktasında bu kuyuya iten de, bugünkü Başkan.. "Ben.. Ben.." deme merakı yüzünden, pırıl pırıl bir idari ve teknik yönetimi dağıttı. İki günde bir kongre kararı almak zorunda kaldı.. Sonunda "Herhalde, merhalde" diye laflar geveleyerek bırakacağını açıkladı ki, camia peşine düşsün de "Ben bırakmıştım ama, zorladılar" deyip koşa koşa dönsün.
Bu taktikleri, bire bir benzediği Aziz Yıldırım'dan çok gördük. "Artık yutmayız" diyeceğim ama, bal gibi yutuyoruz..
Yutanların başında, Aysal tarafından yönetimden şutlananların en tepesindeki Ali Dürüst var. Anlamam imkansız.. Faruk Süren var.. Bana telefonda tam aksini söyleyip döner dönmez Aysal'a koşan Faruk Süren..
Bu nasıl bir oyundur?. Fenerli medyanın ödü kopuyor, Aysal ve Prandelli gidecek diye.. Onlar kalırsa dördüncü yıldız garanti..
Ama Fenerli medyanın tuzağına Faruk Süren, Ali Dürüst, Fatih Altaylı da düşüyorsa pes..
Hatırlarım. 2000'li yılların başında ben de aralarındaydım.
Toplanırdık "Galatasaray'a kim başkan olmalı.. Kimi desteklemek lazım" diye.. Bula bula Özhan Canaydın'ı bulduklarında "Hadi canım" dedim, o toplantıları terkettim.
Sonunda Özhan Başkan oldu, olanlar da oldu.
Şimdi ayni ekip "Aysal devam etsin" diyorsa, sonunu anlayın..
Galatasaray'ın şu anda "Genç ve dinamik" ekibe ihtiyacı yok.
Kuyunun dibinde Galatasaray..
En az iki yıllık bir geçiş dönemi ve fevkalade deneyimli yöneticilere ihtiyaç var ki, bilenler, en iyi bilenler gelsin, kuyudan düze çıkarsın.
Ondan sonra genç mi, dinamik mi, her neyse..
Şimdi, bilinen, denenmiş, sınav vermiş, tecrübelilere kulübü devretme zamanı..
Kulübü batıran, kimseye güven vermeyen Ünal Aysal'a yalvarmanın, hele de, Galatasaray'ın bu hallere düşmesinde baş rolü yıllardan beri perde arkasında oynayan, oynamaktan da vazgeçmeyen İnan Kıraç'a fikir dahi sormanın alemi yok..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA