Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yetti be, Turkcell!..

Yani bu ne "Önlenemez" rezilliktir, bu teknoloji devrinde hem de.. Hem de Ankara'da genel, İstanbul'da yerel, Bilişim Suçları'nı izleyen devlet kurumları varken, canı isteyen, cep telefonlarından insanları özgürce taciz edebilir?.
Hepsinde Allahın belası listeler var..
Basıyorlar bir tuşa.. 10 bin kişiye tecavüz..
Tecavüz denen şey, ille de ırza geçmek değil..
Canın istediği zaman, rezil reklamını yapmak için benim özelime giriyorsan, bu da tecavüz değil mi?.
Kim koruyacak beni?.
Yollanan her mesajdan para kazanan Cep Telefonu şirketi mi?. Güldürmeyin beni.. Turkcell 40 defa söz verdi. "Eylülde bitecek" dedi.. Kasıma geldik.. "Siz numarayı, yollayanı bildirin, önleriz" dedi.
Palavra.. Hepsi palavra.. Tecavüzler devam ediyor..
Yahu, o Allahın belası 1inci Kordon Balık Restoranını 40 kez yazdım burada, mesela.. Utanmadan, sıkılmadan, hala yolluyorlar.. Balığınız da, maçınız da başınızda paralansın.. Nasıl kurtulacağım bu rezillerden?.
Ya bu ülkede suç olan kumarın reklamlarını yapanlar?.. Kumar yasak.. Bahis oynatmak, devlet eliyle ihale edilenler dışında yasak.. Cep telefonum suç işleyen şirketlerin reklamlarıyla dolu.. Bu şirketlerin kazançları milyarlar.. Suçun boyutuna bakar mısınız, Savcılarım benim..
Azalacağına artıyorlar.. Her gün bir yeni kumar şirketi ekleniyor.. En son gelen Noxwin. Beni kumar oynamaya teşvik için 350 liralık avanta teklif ediyorlar..
Suça bakar mısınız?.
Nerde bu ülkenin savcıları?. Bir ülkede suçun reklamı, bu kadar pervasız yapılıyorsa, o ülkede düzen kurulabilir mi?.
"Suçlar ikiye ayrılır. Göz yumup geçilecek suçlar.. Çok iyi takip edilip, hatta cezaları arttırılacak suçlar" diye bir ayrım olur mu, Hukuk'ta.
Olursa, Hukuk olur mu?. İnanç olur mu?. Güven olur mu?.
Yetti yahu!.. Yetti!..
Biri bu tecavüzü önlesin artık!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA