Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bir "Milli" anı!..

80'li yıllar.. Bir sportif vesile ile, büyük bir otelin restoranında yemekteyiz. Birden Erdal Keser'i gördüm. O zaman Galatasaray'da oynuyor. Milli Takım kadrosuna çağrılmış. O gece, takımla birlikte o otelde kampa girmesi gerek. Bir federasyon yetkilisi orda.. Bacağını gösterdi. Vücuduna yapışık pantolonun içinde sanki bir limon var. Dizinin az üstü öyle şişmiş.. Gösterdi.. "Bunu, kendi doktoruma gösterip tedaviye başlamam lazım. Kampa yarın sabah katılsam olmaz mı" dedi.. "Olur" dedi, hatırlamadığım yetkili..
Erdal'a o zamanki adı ile Merkez Ceza Kurulu, olup bitenler tüm ayrıntıları ile anlatıldığı halde, "Milli Takım Kampına geç katılmak" suçundan 4 maç ceza verdi.
O zaman Tahkim falan yok.
Galatasaray Başkanı Dr. Ali Uras'ın belgeli, şahitli, ispatlı itirazları üzerine, gene o zamanki Beden Terbiyesi Genel Müdürü, cezanın tekrar ele alınmasını istedi. Merkez Ceza Kurulu bir daha toplandı ve verdiği cezada ısrar etti.
Dr. Ali Uras "Bu ceza, Erdal Keser'e değil, Galatasaray'a verilmiştir" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA