Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Savcılar nerde?..

Kaç defa yazmam gerek.. Bu ülkede kumar kanunla yasak.. Ülkemize turist olarak yüz binler, vergi olarak milyarlar getiren kumarhaneleri niye kapadık biz.. Yurt dışındaki mafya gölgesindeki internetteki şirketler, bu ülke insanını yolsunlar diye mi?.
Her gün telefonuma birinin mesajı düşüyor.. Bana kumar oynatmak için bedava açılış paraları da vaat ediyorlar ki, kaptırayım kendimi..
Bu ülkede bir, tek bir "Cumhuriyet" savcısı yok mu, bu kanunsuzluğu takip edecek?.
İşte Turkcell aracılığı ile bana geçen hafta durmadan mesaj çeken yenisi.. Lionbet.com. 500 lira yeni üyelik bonusu da varmış ki, cebimden beş kuruş çıkmadan başlayayım..
Pervasızlığa bakar mısınız?. Kaç bin telefona gidiyor bu suç reklamı, bir soruverin bakalım, Turkcell'e.. Turkcell kaç para kazanıyor, suça aracılık ederken..
Esrar taşısam suç. İçeri atıyorlar adamı.. Suç olan mesajı taşımak, serbest öyle mi?.
..Ve de, hala ve hala M. Sarıgül.. Bay Sarıgül!.. Şişli ve Beşiktaş Belediyelerinde olup bitenler, fısıltı gazetesini aştı, gazete köşelerine düştü. Okurken benim yüzüm kızardı..
Otur o iddialara cevap ver, bana durmadan, istemediğimi defalarca yazdığım reklam mesajlarını yollamaya devam edeceğine..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA