Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Tümer'in Kırat'ı!..

Ankara'da Cüneyt Ağabey'in Delta Ajansı'nda harika bir ressam vardı. Sevgili dostum Tümer Argın.. Ben solcuydum, o fena halde sağcı.. Ama Basın Sitesi'nde de komşuyduk, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi.
İşte o Tümer, Süleyman Demirel'in Adalet Partisi'ne, o ünlü, o tarihi simgeyi, Kırat'ı çizen adamdır.
Demokrat Parti'nin halk arasındaki adı "Demirkırat"tı..
Süleyman Bey, "Demokrat Parti'nin devamı olduklarını vurgulayacak bir parti simgesi isteyince, Tümer tüm AP bayraklarının göbeğindeki o Kırat'ı çizmişti işte..
Niye 40 yıl öncesine döndüm şimdi?.
Efendim, sabah işe gelirken, Ercan "Hıncal Bey sola bakar mısınız" dedi.. Baktım.. Tümer'in çizdiği Kırat, Nispetiye Caddesi'nin ortasında bir heykel olarak duruyor..
Beşiktaş Belediyesi, caddeyi yılbaşı için süslemiş.. Bu süslerden biri Noel Baba'nın ünlü kızağı.. Amma velakin, Noel Baba'nın kızağını 12 ren geyiği çekerken, Beşiktaş Belediyesi'nin kızağını tek başına Süleyman Bey'in Kırat'ı çekiyor.. Hem de aynen Tümer'in çizdiği pozda..
Niye?.
Valla "Niye"sini, CHP'nin rekorlar kırarak seçimler kazanan, parlak Belediye Başkanı İsmail Ünal'ın ayağını kaydırıp, oraya kendi avukatını oturtan Mustafa Sarıgül söylesin!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA