Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Sabah!..

Birinci sayfanın tepesinde, başlıktaki "SAB" harflerinin hemen altında bir başlık.. "Kurbanları köpek balıkları yedi /Sayfa 5"
Bayi, ilk sayfaları bazen tam, bazen yarım asar. Haber için seçilen yer öyle ki, ne olursa olsun ilk göze çarpar. Başlığın en başının hemen altı çünkü..
Yanan feribotta ölenler var. Kayıplar var. Bunların arasında "Biz"den olanlar var. Bu gazeteyi alanlar arasında onların yakınları da var.
Heyecanla açtım beşinci sayfayı..
En tepede haber, resmiyle beraber.
Ama bu defa anlam değişmiş..
"Kazazedelere köpek balığı da saldırmış"
Kesin haber "Mış"lı olmuş.. Okudum. İçerde durum iyice değişik..
Bir İtalyan gazetesi, (Hangisi haberde yok) "Hayatını kaybeden yolcuların köpek balıklarının saldırısına uğramış olabileceği iddiası"nı ortaya atmış.. "Kurbanları köpek balıkları yedi" nerde, "Köpek balıklarının saldırmış olabileceği iddiası" nerde?.
Sevgili editörlerim.
Sabah bu ülkenin en ciddi, en çok satan gazetelerinden biridir. Asla bir Bulvar gazetesi değildir ve satış için bu "Bulvar gazetesi, tabloid" numaralarına da ihtiyaç duymaz..
Sabah buraya, Selanik'te Yeni Asır'la başlayan 200 yıla yakın bir emeğin, özenin sonucu olarak geldi. Burada kalmasını istiyorsak, çok özenli, çok seçici olmamız gerek.
Gözden mi kaçmış.. "Kaçmasın bir daha" diye yazdım zaten.. Zira mideyi bulandıran hep ufak sineklerdir. Çorbadan çıngırak yılanı çıkacak değil ya!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA