Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Dalan'ın büyük günahı!..

Paralel yapının nasıl devlet içi bir darbe tuzağı olduğu ortaya çıkınca, tümüyle çöken, Ergenekon, Balyoz ve Poyrazköy benzeri, tezgah davalardan, hakkında tutukluluk kararı hala devam eden tek kişi var.. Bedrettin Dalan..
Mahkeme, geçen hafta, üstelik savcının bile "Yakalanma ve tutuklanma kararı kaldırılsın" talebine rağmen "Tutukluluk haline devam" kararı verdi.
Neden?.
Çünkü, Bedrettin Dalan'ın günahı büyük..
Fethullah Gülen, birbiri ardına liseler ve üniversiteler kurarak, kendi kafasına uygun kuşaklar yetiştirme planını gerçekleştirirken, durumun farkına ilk varandı, Bedrettin Dalan..
Asker arkadaşım. Sık buluşurduk. "Siyasete niye dönmüyorsun, sana ihtiyaç var" dediğimde, bana Gülen Okullarını ve amaçlarını anlattı. "Bunlar ülkenin geleceğini ele geçirme planları yapıyorlar. Onlarla mücadele ayni silahlarla olur. Siyasetle değil.. İstek Liseleri ve YediTepe Üniversitesini bu amaçla kurdum. Bu okullarla çağdaş beyinler yetiştireceğiz" dedi.
Ve de Paralel Yapı, kendisine karşı okullar kuran Dalan'ı affetmedi.
Görülüyor ki, hala etmiyor.
Ergenekon çöktü. Balyoz çöktü. Poyrazköy çöktü. Hem de rezil rüsva olarak çöktü. Dalan hala ülkesine, okullarının başına dönemiyor. Hala görüldüğü yerde yakalanacak. Hala anında tutuklanacak!.
Şimdi bu yazı üzerine ben de tutuklanır mıyım acaba?.
Güvende miyim, sizce?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA