Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bu ülkede Savcılar var mı?. (Bir daha.. Bin daha..)

Sayın Ayşe Koçak,
Bana yolladığınız mailde şöyle diyordunuz, geçen salı yayınladım..
"Sabah Gazetesinin 12/02/ 2015 tarihli nüshasının 17. sayfasında 'Savcıları buysa Cumhuriyet bitmiş' başlığı ile yayınlanan haber içeriğinde, 'Kumar oynatmak' suçunun işlendiği düşünce ve iddiasında bulunmuş olmanız nedeniyle, konuya ilişkin ihbarınız dikkate alınmış olup, 2015/21815 numarası ile kayda alınarak soruşturması yapılmaktadır."
Ben de şöyle demiştim altına.. "Makam ve görevini bilemediğim için 'Ayşe Hanım' diye hitap edeceğim, Sayın görevli..
O dediğiniz şey, bir defa 'haber' değil, köşe yazısıdır.
İkincisi.. Yazımda, o internet kumar şirketlerinin adresleri de kayıtlıydı. Bana bu maili yolladığınız bilgisayarınızda, o adreslerden birini 30 saniyelik bir zahmetle tıklasaydınız, karşınıza çıkan ekran size, 'Kumar oynatmak suçunun işlendiği düşünce ve iddiası ile muhbirlik' yapmadığımı, gerçeğin tam da kendisini yazdığımı kanıtlardı.
Bu kadar basit..
Üslubunuz nerdeyse beni suçlar gibi..
Olsun, Ayşe Hanım.. Hiç değilse 'Tahtaya yazdık..' Sonucu da 'Haftaya' alırız İnşallah!.."
Sonuç, bir hafta boyunca cebime geldi, Ayşe Hanım..
Kumar oynamanın kanunla yasak, kanunla yasak olan bir şeyin reklamını yapmak da kanunla yasak ve kanunla yasak bir şeyin kanunla yasak reklamını taşımanın da kanunla yasak olduğu ülkemizde, Jasmin.bet hiç utanma ve sıkılma duymadan, benim cebime reklamlarını ilki yazının çıktığı salı günü, sonra bir daha perşembe, sonra bir daha cumartesi, yani 2 günde bir yollamaya devam etti. TurkCell de bu yasa dışı reklamları taşıma kanunsuzluğunu pervasızca sürdürdü..
Çünkü, Jasmin.bet de, Turkcell de, bu ülkede bazı yasakların asla ve asla izlenmediğini biliyorlar.. Hepsi pervasız, hepsi korkusuz..
Şimdi, bir kez daha durmadan cebime gelen mesajı yazıyorum..
Davranıp bana "İddianız" diye açıklama yollamadan ve beni "Muhbir" diye teşhir etmeden önce, bilgisayarınızda www. jasminbet.com sitesini bir tıklayın da, karşınıza çıkanı görün. Yeni açıklamanızı ona göre yazıp yollayın..
Bekliyorum..
"JasminBet
Avrupa ligi 100 TL kombine Bonusu 300 TL Hoşgeldin Bonusu, %50 Tek Maç Kombine Kayıp Bonusu, %20 Canlı Casino. Nakit iade www.jasminbet. com'da.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA