Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bakan!.. Bakmayan!..

Okul Servisi Şoförlerinin, dengeli, yaşını başını almış aile babalarından seçilmesi zorunludur, Amerika'da..
Son aylarda iyice artan servis kazaları ve kaybettiğimiz en kıymetli varlıklarımız çocuklarımızın sayısı üzerine bu köşede bir yazı kaleme almıştık. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı da, hemen harekete geçmiş, yeni bir yönetmelik istemişti. O yönetmeliğin temel ilkesi de, Okul Servisi Şoförlerinin en az 30 yaşında olmalarıydı.
Yazdım ve bakana teşekkür ettim.
Dün gazetelerde bu defa Ulaştırma Bakanı'nın açıklaması vardı. Okul Servisi Şoförlerinin yaşı 26 olacaktı. Üstelik yeni yönetmelik, gelecek okul yılında, yani seçimden sonra yürürlüğe girecekti. Yani bu yıl çocuklarımız, gene Allah'a emanet olacaktı.
Yaninin yanisi, her şey eski tas eski hamam devam edecekti..
26, hala "Delikanlı" yaşıdır.
Bu yaşta aile babası olan, çoluk çocuk sorumlusu, direksiyona otururken, okula giden kendi çocuğunu düşünen kaç kişi vardır ki?.
Milli Eğitim Bakanı'nın olumlu kararını, Ulaştırma Bakanı bozuyor.. Neden?.
Haziranda seçim var.. İstanbul, Ankara ve Antalya metrolarının tamamlanmasını borç içinde yüzen belediyelerden kendi bakanlığına alırken, İzmir'i nedense (!) unutan ayni Ulaştırma Bakanı..
Sayın Nabi Hocam, ne diyorsunuz bu işlere?. Susup oturacak mısınız?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA