Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yaşa Dorukhan!..

Sevgili Güher Pekinel'den bir not aldım.. Bir zafer haberi.. Güher Süher İkizler, şimdi piyanistliklerinin yanında yetenekli genç Türklere destek oluyorlar. Onlara burslar temin ediyor, gelişmelerini sağlıyorlar..
Dorukhan Doruk, onlardan biri.. Bakın nasıl bir başarıya ulaşmış Dorukhan..
İşte Güher'in notu..

***

Dünyanın en prestijli çello yarışmalarından birisi olan "Uluslararası Lutoslawski Yarışması"nın finali 12 Şubat 2015 tarihinde Varşova'da gerçekleşti. 5 senedir "Dünya Sahnelerinde Genç Müzisyenler" projemizde yer alan genç çelistimiz Dorukhan Doruk, Robert Schumann -
Concerto in A minör op. 129 eserinin yorumuyla, katıldığı finalde ikinci oldu ve "European union of music competition for youth(EMCY)" özel ödülüne layık görüldü.
"Uluslararası Lutoslawski Yarışması"
24 yaş altı müzisyenlere, kendilerine has müzik yorumları ile, ünlü çelist ve profesörler tarafından değerlendirilmelerine ve sanatlarını, dünyanın her yerinden katılan meslektaşları ile, paylaşmaya imkan yaratıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA