Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Modern Folk yeniden bir arada..

Geçen defa Maltepe konserlerini kaçırdım, ama kısmetse 25 Mart'ta Caddebostan'daki konserlerine gideceğim. Bugünden yazıyorum ki, aylar, hatta yıllardır beni arayıp "Hıncal Hocam, gençliğimizi birlikte yaşadığımız Modern Folk'a ne oldu?. Niye sesleri çıkmıyor" diyen eski dostlar da davransınlar..
Hem de bu defaki konser hayırlı bir iş için..
1993 yılında, anne ve bebek sağlığı konusunda Türkiye'nin ilk hocası sayılan Prof. Dr. Müyesser Tuncer ve 6 öğretim üyesi tarafından kurulan "Anne ve Bebek Sağlığı Vakfı" yararına çalıp söyleyecekler.
Erken doğan bebeklere hak ettikleri yaşama hakkını "İlk Nefes Projesi" ile vermeyi amaçlayan vakıf, 24 kişilik bir gruptan oluşan gönüllülerle ortak bir proje yürütüyor.
"NEFES" yazıp 4637'ye mesaj atılmasıyla, bebeklerin hayatlarının ilk ayında sağlıklı bakım hizmetlerine kavuşmaları hedefleniyor.
Ayrıntılı bilgi için tıklayın.. www.annevebebek.org Bağışlarınız için..
Ziraat Bankası 836- Kızıltoprak Şubesi 1395416/5007 Iban No: TR09 0001 0008 3601 3954 1650 07

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA