Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Hollanda!..

Yani Fatih Altaylı bile, "Eksiği gediği de olsa, Hollanda Hollanda'dır" diyorsa, ben bu spor medyasında kimi eleştireyim..
Yahu altı takımlık gurubumuzda, maçlar iki devreli oynanıyor.
Hollanda, ilk beş maçında iki takımı yenebilmiş.. Letonya ve Kazakistan.. Ahı gitmiş, vahı kalmiş Çeklere 2-1, ahı bile olmayan İzlanda'ya 2-0 yenilmiş.
İlk yarıyı 12 puanla ikinci bitiren İzlanda'nın beş puan gerisinde üçüncü ancak..
Hani bir ülkede toplanıp, 15 günde oynasan, "Kötü dönemde yakalandılar" dersin. Öyle değil.
Geçen eylül ayında başlayan koca sezonun görüntüsü bu..
Bizim maçta üstelik, bu döküntü takımın en büyük kozları, Robben ve Van Persie de yok..
Portakal değil, mandalina bile değil, yani adamlar..
Cruyff "Takımımı izlerken yüzüm kızardı" diyor.. Öyle berbat haldeler.
"Biz bu takımla berabere kaldık, İzlanda kadar bile olamadık" diyeceğimize "Adı Hollanda.. 1-1 yeter" diye bayram yapacaksak, ne halt etmeye, Avrupa, Dünya Kupası elemelerine giriyoruz. Kazara geçer de finale gidersek, averaj takımı olmak için mi?. "Onun adı o.. Bunun adı bu.." komplekslerinden ne zaman, nasıl kurtulacağımızı Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim anlatır mı acaba?.
Bu kompleks bize 2002 yılında Dünya Şampiyonluğu'nu kaybettirdi. "Adı Brezilya" diye öyle korktuk ki, üçüncü olunca "Milli Bayram" ilan ettik, nerdeyse..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA