Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Elmalı'dan açıklama!..

Antalya Elmalı İlçesi Milli Eğitim Müdürü Recep Akalın, tam 8 gün önce gazetelerde yer almasına rağmen ses çıkarmadığı haberi, ben köşemde yorumlayınca telaşa düşmüş olmalı ki, bir açıklama gönderdi.
Diyor ki..
Bir defa konser yeri ortaokul değil.
İlkokul.. Yani "Ne anlar" dediğimiz ilkokullu çocuklarmış.. Eee.. Onlar anlamaz... Müdür Bey haklı..
İkincisi Ortaokul Müzik Öğretmeni Emre Dayıoğlu yetkisi olmadığı halde bu konseri düzenlemek istemiş, gerçekleştiremeyince de, basında ve sosyal paylaşım sitelerinde Recep Akalın'ı linç kampanyasına girişmiş.
Böyle bir linç kampanyasına siz girişseydiniz, ilk önce kimi arardınız, Müdür Bey?. Sorun bakalım, cep, ev, iş telefonlarım Antalya'dan aranmış mı?. Maillerimde not var mı?. "Etkinlikle ilgili tüm yetki İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Eser İnceleme Komisyonunda" imiş.. Kimin komisyonu bu?. Müdür Beyin tabii. "Sıyırmak istiyorsan komisyona havale et" lafı Fransızlarındır, müdür bey!..
"Komisyon da eksikliklerin giderilmesi ve yeniden başvuru yapılması durumunda etkinliğin yapılabileceği şeklinde karar almıştır."
Ne zaman olmuş bu müdür bey?.
Gazetelere haber olunca, mecburen mi acaba?. Ayrıca, Antalya Senfoni Devlet.. İlkokul da devlet..
Devletin sanatçılarının bir ilkokulu ziyareti için bunca bürokrasi neden?.
Siz Milli Eğitim Müdürü müsünüz orda, yoksa ünlü fıkradaki İbrikçi Başı mı?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA