Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yaşa Doğuş!..

Annesi Nükhet, babası Kemal Ankara'dan gelince, ailecek, yeğen Zeyno'nun (Zeynep Uluç) konuğu olduk, pazar günü Tim'de..
Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası eşliğinde, Peter ve Kurt
'u izledik. Çocuklara senfoni orkestrası ve enstrümanlarını tanıtmak için Sergey Prokofiyev'in yazdığı müzikli masalı, Selçuk Yöntem harika anlattı. Peter, Kurt, Kedi, Kuş ve Ördek'ten oluşan hayvanları dansçılar müthiş canlandırdılar.
Peter'i oynayan, ünlü Küçük Ağa, Emir Berke Zincidi. Kurt Gökçen Gökçebağ, Kuş Hicran Akın, Kedi Ilgın Tetikcan, Ördek Didem Atasoy.. Hepsi de öyle şirindiler ki.. Ama salonda oturan onları heyecanla izleyen yüzlerce çocuk daha da şirindi inanın.
En arkada locada oturduğum için, hepsini herkesi gördüm ve bu coşkuyu yaratan Doğuş'u bir kez daha kutladım. 23 Nisan Çocuk Bayramı ve Çocuk Haftası işte böyle kutlanır..
Orkestrayı, kuranlardandı, Rengim Gökmen o yönetti gene.. Doğuş'un çocukları da harika çaldılar.. Doğuş Çocuk Senfoni'nin 10. Yılına da yürekten alkış. Nice 10 yıllara..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA