Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yerler Erman, yerler!..

Tam sayfa yazmış, benim saf Erman Hocam (Toroğlu) dün Sabah'ta.. "Artık yemezler Aziz Yıldırım" diye..
Kongrede görürsün nasıl yediklerini.. Galatasaray Kongresi nasıl yediyse, bu pazar günü öyle yiyecek ve Aziz Yıldırım'ı gene seçecek.
Adam "Bana muhalif olanlar gelebilir" diye, sene başında peşin para ödeyip kombine bilet alan Fenerbahçelilere tribün kapıyor da, bu ülkede ne vali, ne savcılar, ne de sözüm ona medya, bu "Gasp edilen haklar"ın peşine düşüyor.
Sen ne diyorsun Erman?.
Efendim, hazirandaki mahkemeyi bekliyormuş da.. Davayı kaybederse, zaten görevden ayrılmaya mecbur olacakmış. Kazanırsa da, olağanüstü kongre toplayıp, bırakacakmış..
Fenerbahçe'yi düşünsen zerre kadar dersin ki "Masum olduğumu bile bile, milyonda bir bile olsa, Fenerbahçe'yi, Başkanı şikeden mahkum olan kulüp durumuna düşürmemek için bırakıyorum" dersin..
Kongre bir yönetim seçer. Mahkeme "Beraat" kararı verdiği zaman, o yönetim gereğini yapar, olağanüstü kongre kararı alır. Sen de aday olursun.
Onu yapmıyor, Aziz Beyimiz.. Kimbilir kaçıncı kez sallıyor.. "Beraat edersem istifa edeceğim.."
Yahu bu kaçıncı istifa edişin.. Bu kaçıncı gidişin.. Geri dönmekten başın döndü, herkes biliyor.. Biliyor ama, Galatasaray'da olduğu gibi Fener'de de Kongre Eğleniyor Erman Hocam!.
Pazar gecesi göreceksin, yemişler mi, yememişler mi?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA