Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Özür dile Fazıl!..

Fazıl Say, Gürer Aykal'dan geçen yıl attığı çirkin iftira yüzünden özür dilemesi gerekirken, yalanını ısrarla ve inatla sürdürüyor.
Geçen hafta Cumhuriyet'teki yazısında "Antalya'daki- AKP'nin Gürer Aykal ile bir olup elimizden aldığı- Piyano Festivalimiz" diye gerçekleri tam tersine çarpıtmaktan utanmadı.
Olayları başından sonuna içinde yaşayan biri olarak, gerçeğin, Fazıl'ın anlaşılmaz iftirasının tam tersi olduğunu biliyorum.
Gürer Şefimle o zaman konuştuk. Bu ülkenin yetiştirdiği genç bir müzik dehasını yıpratmak, düşmanlarının eline koz vermek istemediğimizden konuyu uzatmamaya karar verdik.
Uyguladık da..
Ama Fazıl, Türkiye'nin gurur kaynağı, gerçek bir Cumhuriyet ve Atatürk çocuğu, bu ülkenin en önde gelen Atatürkçüsü, bir başka ulusal gurur kaynağımız Gürer Aykal'a hem de yalanlarıyla saldırmaya devam edince, gerçeği bilen birisi olarak onu "Kendine gel" diye uyarmak bana düştü.
Şimdi bana da saldıracaktır.
Umurumda değil..
Ama Gürer Aykal'dan özür dilemez ve bu konuyu artık kapatmazsa, elimdeki belgelerle gerçeği satır satır ve tüm ayrıntıları ile açıklarım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA